14.0ºC

Toerisme

Dorp De LutteDe HellehondKerk van De LutteVlag van De Lutte

Inwoners

NieuwsAlgemeen't LuutkeDorpshoes Erve BoerrigterVacaturesLinks

Hellehondsdagen

Jaarlijks vieren we in De Lutte een groot dorpsfeest, de Hellehondsdagen. Dit betekent een heel weekend vertier voor jong en oud. Een kermis in het dorp, braderieën, sportwedstrijden en gezellige feestavonden!

Dit jaar vieren we de Hellehondsdagen op:
8 - 9 - 10 juli 2022

De laatste nieuwtjes lees je op de Facebookpagina

De Hellegames

Voor de basisschooljeugd één van de populairste onderdelen van de Hellehondsdagen. En dat snappen wij! De activiteitencommissie van SV De Lutte weet al jarenlang een fantastisch evenement neer te zetten, waar we enorm blij mee en trots op zijn! Stiekem zijn we zelfs een beetje jaloers dat er geen volwassenen mee mogen doen.
 
Ook dit jaar hebben ze weer allemaal gave en nieuwe spellen bedacht. Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden. Wil je je inschrijven of meer informatie? Kijk dan op www.hellehondsdagen.nl/hellegames-2022

Beachgames

Een van de vaste onderdelen van de Hellehondsdagen mag ook dit jaar niet ontbreken: er wordt opnieuw om de prijzen gestreden op het Lutter Copacobana tijdens de Beachgames!
 
Op vrijdagavond wordt het Culinair Beachvolleybal-toernooi voor bedrijven georganiseerd, perfect voor een personeelsfeest met uw bedrijf. Vanaf 17:30 uur staat de barbecue aan en om 18:00 uur spelen we de eerste wedstrijden.
 
Op zondag is het dan tijd voor het seniorentoernooi voor heren en dames. De eerste wedstrijden starten die dag om 12:00 uur.

Zaterdag 9 Juli: JACKFIRE!

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire.
 
Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show. Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow.
 
Op zaterdagavond 9 juli staan zij op het podium in de feesttent 'onder de bomen'!!

Vrijdag 8 juli: It All Started In The Nineties!

Hunker jij wel eens naar jaren ’90? De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? It All Started In The Nineties neemt je mee op een wervelende reis met energieke flashbacks vol herkenning.

Deze totaalbeleving met danseressen, live artiesten, VJ, decor, verschillende 90’s figuranten en een niet te stoppen DJ/MC duo laat je ogen wijd openstaan en doet je verlangen naar die gouden tijd met Flippo’s, Super Mario en de Gabbers!
IASITN stond met deze unieke show al op grote podia door heel Nederland, zoals Zwarte Cross, Paaspop, Solar Weekend, Daydream, 7th Sunday, Wish Outdoor, Dreamfields en Extrema Outdoor.

En op vrijdag 8 juli dus in De Lutt! In de feesttent 'onder de bomen'.
Werkelijk elk podium barst uit haar voegen met deze nostalgische “trip down memory lane” langs de lekkerste House & Dance Classics, Hip-Hop en Happy Hardcore.

Alles is herinnering… feest… energie…
It All Started In The Nineties!

Hellehondsdagen 2022 gaan door!

De coronacijfers lijken ons gunstig gezind. Toch kunnen ook wij niet in de toekomst kijken. Maar ondanks alle onzekerheden hebben wij afgelopen week gewoon vergaderd met de werkgroep Hellehondsdagen.

In die vergadering hebben we besloten om ons een goed stel oogkleppen aan te schaffen en alle onzekerheden naast ons neer te leggen. We gaan volle bak aan de slag met de organisatie van de Hellehondsdagen 2022, alsof er niks speelt in de wereld. Dat geldt zowel voor de Hellehondsdagen, als voor de Dorpsquiz! Dus als het aan ons ligt gaat het door!
De Hellehondsdagen staan gepland van vrijdag 8 juli t/m zondag 10 juli en de Dorpsquiz op vrijdag 24 juni!

Dus blok die agenda’s, neem alvast vrij, draai je duimen compleet naar de haaien en bid je een ongeluk. Wij hebben goede hoop dat we elkaar straks zien in de feesttent! Tot dan!

Gerelateerde nieuwsberichten

Zilveren Hellehond voor Stephan Bosch

Vrijdag 29 Oktober 2021