Toerist Info is op zoek naar vrijwilligers

15-07-2019

De Lutte/Losser - Het toeristisch seizoen in de gemeente Losser is in volle gang en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen toeristen en inwoners terecht bij de Tourist info’s in de gemeente Losser.

Beleef Twente

De werkzaamheden bij de Tourist info bestaan onder meer uit het verstrekken van toeristische informatie, verkoop van verschillende artikelen zoals fiets- en wandelroutes, cadeaubonnen, souvenirs, arrangementen en entreebewijzen. Daarnaast zijn er ook werkzaamheden zoals de on- en offline promotie van het gebied, het organiseren van fiets- en wandeltochten, ontwikkelen van arrangementen, uitzetten en controleren van routes en de administratie.

Welkom in De Lutte

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om één dagdeel in de week actief te zijn voor Tourist info De Lutte in het dorpshoes Erve Boerrigter. Heeft u tijd en interesse om bezoekers te informeren en te enthousiasmeren over alle mogelijkheden die in het gebied geboden worden, reageer en wie weet wordt u wel één van onze nieuwe vrijwilligers.

Brochure VVV

Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen met mevrouw E. Roolvink, tel: 0541-551160 of via: elke@vvvdeluttelosser.nl

Delen: Facebook LinkedIn Twitter