13.9ÂșC

Toerisme

Dorp De LutteDe HellehondKerk van De LutteVlag van De Lutte

Inwoners

NieuwsAlgemeen't LuutkeDorpshoesVacatures

50 Exclusieve sportwagens toeren door De Lutte op 2 juni

De Lutte/Losser - Op zondagochtend 2 juni organiseert Turbo Smiles een spectaculaire toertocht met 50 exclusieve sportwagens door de gemeente Losser. Deze bijzondere gebeurtenis is bedoeld om kinderen tot en met 12 jaar uit Losser, die te maken hebben met ware uitdagingen in hun leven, een onvergetelijke dag te bezorgen. Een dag vol plezier en ontspanning waarbij ze even alle zorgen kunnen vergeten.

Stichting Turbo Smiles, de drijvende kracht achter dit initiatief, zet zich in om deze kinderen een onbezorgde dag met een grote glimlach te laten beleven. De toertocht biedt hen de unieke kans om mee te rijden in een van de luxe sportwagens, wat zonder twijfel een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Route en locatie-informatie

Inwoners en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om langs de route te komen staan en het tafereel van deze mooie sportwagens te aanschouwen. Zo rijden er onder andere Ferrari ’s, Maserati’s, Bentley’s, Lamborghini’s en Porsches mee. Een unieke kans om zoveel mooie auto’s bij elkaar te zien.

De route komt langs de volgende punten:

  1. Start: Steenfabriek, Losser vanaf 10.50 uur
  2. Pauzeplek: Autobedrijf Wessel, De Lutte van 11.30-12.15 uur

Onderweg kun je langs de route op de volgende punten de sportwagens voorbij zien komen: parkeerplaats hotel restaurant Ros van Twente, parkeerplaats Landhuishotel Bloemenbeek, parkeerplaats Paviljoen ’t Lutterzand, Auto Wessel in De Lutte, bij de klootschietersvereniging in Beuningen (Punthuizerweg) en in Losser op de parkeerplaats van ’t Nilantsven en bij Steenfabriek De Werklust.

Aansluitend op de toertocht, wordt de dag voortgezet met een exclusief evenement voor genodigden op het terrein van de Steenfabriek. Hier worden de kinderen, samen met hun gezinnen, als hoofdgasten ontvangen en getrakteerd op een gevarieerd programma. Er zullen verschillende activiteiten zijn, evenals heerlijk eten en drinken, om de dag compleet te maken.

Voor meer informatie over het evenement kun je contact opnemen met Xander Schurink van Turbo Smiles via 06-13842556 of op www.turbosmiles.nl

Dit artikel delen via

Ander nieuws

Jeugdkamperen in gemeente Losser

Dinsdag 18 Juni 2024

Startersleningen gemeente Losser in trek

Vrijdag 14 Juni 2024

Kroniek van een dorpshart: historisch beeld dorpskern De Lutte

Dinsdag 11 Juni 2024

Kinderen uit De Lutte houden actie voor Voedselbank

Dinsdag 11 Juni 2024

Eindelijk biljart in de woonkamer van De Lutte

Zaterdag 08 Juni 2024

8 juni duurzame energiemarkt gemeente Losser

Donderdag 30 Mei 2024

Ooievaarsfietstocht in kerkdorp Losser op zaterdag 8 juni

Dinsdag 28 Mei 2024

Zondag 9 juni: De Lutter Voorjaarstocht.

Maandag 27 Mei 2024

25 jaar Erve Boerrigter en 40 jaar Stichting Gemeenschapswerk

Woensdag 22 Mei 2024

Streekproductenroutes rondom Beuningen

Woensdag 15 Mei 2024