Afstemming programma Hellehondsdagen 2019

Geplaatst op 03-04-2019

DE LUTTE - In het weekend van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli a.s. worden de 42ste Hellehondsdagen gehouden.  Ons dorpsfeest waaraan diverse verenigingen, clubs, instanties, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen een bijdrage leveren.

Afbeeldingsresultaat voor Hellehondsdagen De Lutte

 Zoals gebruikelijk wordt er voorafgaand aan dit dorpsfeest een bijeenkomst gehouden met al deze verenigingen, clubs en vrijwilligers en andere betrokkenen die tijdens dit weekend iets organiseren of de intentie hebben om iets te organiseren. 

De bijeenkomst vindt dit keer plaats op woensdag 24 April (aanvang 19.30 uur) in het dorpshoes. Doel van deze bijeenkomst is: Belangrijke informatie over de 42ste hellehondsdagen delen. De leden van de werkgroep Hellehondsdagen zijn aanwezig om uw ideeën, suggesties, opmerkingen, etc. te verwerken in het draaiboek. De website van de Hellehondsdagen met alle activiteiten wordt tevens geactualiseerd met de juiste info.  Het spreekt voor zich dat uw aanwezigheid en inbreng zeer op prijs wordt gesteld.

 Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan verzoek de organisatie u tijdig uw wensen kenbaar te maken bij de werkgroep HHD. (Uw bericht kunt u sturen via de website www.hellehondsdagen.nl onder contact).

Delen: Facebook LinkedIn Twitter