Ajax presenteert concept-oefenprogramma: trainingskamp in De Lutte

03-06-2019

Amsterdam/De Lutte - Ajax start het nieuwe seizoen op vrijdag 21 juni, meldt de landskampioen en KNVB Beker-winnaar op Hemelvaartsdag via de officiële kanalen. De ploeg van trainer Erik ten Hag moet nog een aantal oefenpartners strikken en zal twee keer op trainingskamp gaan.

IMG_4362 site

Vlak na de eerste training gaat Ajax traditiegetrouw naar De Lutte: de Amsterdammers zullen tussen maandag 24 juni en zaterdag 29 juni in Twente verblijven. De spelers van Jong Ajax reizen mee met hun collega's uit de A-selectie. Spelers met zomerse interlandverplichtingen, zoals Nicolas Tagliafico, David Neres (beiden actief op de Copa America), André Onana (Afrika Cup), Donny van de Beek (Nations League) en Dusan Tadic (EK-kwalificatiewedstrijden), zullen dan nog niet van de partij zijn. Ajax werkt in De Lutte twee oefenduels 'in de regio' af.

Wanneer de selectie compleet is, vertrekt men op zaterdag 13 juli naar het Oostenrijkse Bramberg. Ook daar zal Ajax twee keer oefenen tegen nog nader bekend te maken tegenstanders. De Ajax-trainingen zullen zowel in De Lutte als in Oostenrijk besloten zijn. De eerste officiële klus voor Ajax staat gepland voor zaterdag 27 juli: PSV is dan de tegenstander in de vervroegde Johan Cruijff Schaal. Tijdens het daaropvolgende weekend begint het Eredivisie-seizoen, waarna Ajax op 6 en 7 augustus instroomt in de voorrondes van de Champions League.

Bron: voetbalprimeur.nl

Delen: Facebook LinkedIn Twitter