20.9ºC

Toerisme

Dorp De LutteDe HellehondKerk van De LutteVlag van De Lutte

Inwoners

NieuwsAlgemeen't LuutkeDorpshoes Erve BoerrigterVacaturesLinks

Brengdag rommelmarkt Lutheria

De Lutte - Op tweede pinksterdag (6 juni) organiseert volleybalvereniging Lutheria na twee jaren van afwezigheid eindelijk weer de rommelmarkt op het schoolplein van de St. Plechelmusschool. De opbrengst van deze jarenlange traditie komt ten goede aan de club.

Om goederen voor de rommelmarkt te verzamelen, is er op de zaterdag vóór Pinksteren 4 juni een brengdag. Voorheen was er een ophaaldag waarbij leden langs de deur kwamen op spullen in te zamelen, maar dit jaar is dit veranderd en is er dus een brengdag.

 

Als dorpsbewoner kun je zaterdag 4 juni spullen die geschikt zijn voor de rommelmarkt tussen 09:00 en 14:00 uur brengen naar het verzamelpunt dat bij de sporthal is, Kroepsweg 1 in De Lutte.

Dus ruim die zolder of kelder vast op en zet bruikbare spullen apart. Denk hierbij aan speelgoed, servies, lampen, antiek, boeken, elektrische apparaten, fietsen, meubels, gereedschap etc.

Op de rommelmarkt worden geen koelkasten, chemische zaken, sanitair, jaloezieën, kleding, computers (en schermen), bankstellen, plastic tuinmeubelen, kasten, oud ijzer en televisies aangeboden, deze spullen zullen de leden dan ook niet aannemen. Dankzij de vrijgevigheid van de Luttenaren is het mogelijk om een succesvolle rommelmarkt te organiseren!

Voor vragen kun je bellen met 06-13920522

of mailen naar rommelmarkt.lutheria@gmail.com

 

Ps: Ben je geen lid van Lutheria maar lijkt het je toch leuk om te helpen al vrijwilliger bij de rommelmarkt of brengdag? Stuur dan een email of appje naar bovenstaande contactgegevens. Je steunt niet alleen de club met je inzet, maar het is ook nog eens erg gezellig.

Dit artikel delen via

Ander nieuws

‘Zilveren Haring 2022’ naar Solar Team

Woensdag 15 Juni 2022

Jesse Bosch vertrekt bij FC Twente

Dinsdag 07 Juni 2022

Succesvolle rommelmarkt V.V. Lutheria

Dinsdag 07 Juni 2022

Geld nodig voor een nieuw initiatief? FondsenFestival

Dinsdag 07 Juni 2022

Mobiel MaakLab komt naar De Lutte

Maandag 30 Mei 2022

Draag bij aan een toekomst zonder MS

Maandag 30 Mei 2022

Jubileumeditie Night @ the Woodside

Vrijdag 27 Mei 2022

Rommelmarkt Lutheria in De Lutte 6 juni

Donderdag 19 Mei 2022

Lutter voorjaarstocht 2022

Donderdag 19 Mei 2022

Bekerduel gewonnen door meisjes A1 Lutheria

Dinsdag 17 Mei 2022