10.2ÂșC

Toerisme

Dorp De LutteDe HellehondKerk van De LutteVlag van De Lutte

Inwoners

NieuwsAlgemeen't LuutkeDorpshoesVacatures

Brengdag rommelmarkt Lutheria is op zaterdag 27 mei

De Lutte - Op tweede pinksterdag (29 mei 2023) organiseert volleybalvereniging Lutheria wederom de jaarlijkse rommelmarkt. Wat dit jaar anders dan voorgaande jaren niet plaatsvindt op het schoolplein van de St. Plechelmusschool, maar bij de sporthal aan de Kroepsweg 1. De opbrengst van deze jarenlange traditie komt ten goede aan de club.

Om goederen voor de rommelmarkt te verzamelen, is er op de zaterdag vóór Pinksteren 27 mei een brengdag net als vorig jaar. De jaren daarvoor was er een ophaaldag waarbij leden langs de deur kwamen op spullen in te zamelen, maar dit jaar is dit wederom veranderd en is er dus een brengdag.

Als dorpsbewoner kun je zaterdag 27 mei spullen die geschikt zijn voor de rommelmarkt tussen 09:00 en 13:30 uur brengen naar het verzamelpunt dat bij de sporthal is, Kroepsweg 1 in De Lutte.

Dus ruim die zolder of kelder vast op en zet bruikbare spullen apart. Denk hierbij aan speelgoed, servies, lampen, antiek, boeken, elektrische apparaten, fietsen, meubels, gereedschap etc.

Op de rommelmarkt worden geen koelkasten, chemische zaken, sanitair, jaloezieën, kleding, computers (en schermen), bankstellen, plastic tuinmeubelen, kasten, oud ijzer en televisies aangeboden, deze spullen zullen de leden dan ook niet aannemen. Dankzij de vrijgevigheid van de Luttenaren is het mogelijk om een succesvolle rommelmarkt te organiseren!

Voor vragen kun je bellen met 06-5355 7314 of mailen naar: rommelmarkt.lutheria@gmail.com

Ps: Ben je geen lid van Lutheria maar lijkt het je toch leuk om te helpen al vrijwilliger bij de rommelmarkt of brengdag? Stuur dan een email of appje naar bovenstaande contactgegevens. Je steunt niet alleen de club met je inzet, maar het is ook nog eens erg gezellig.

Dit artikel delen via

Ander nieuws

Eerste Schuurfeest zaterdag 3 juni

Dinsdag 30 Mei 2023

Zondag 11 juni: De Lutter Voorjaarstocht.

Dinsdag 30 Mei 2023

Nieuwe voorzitter voor SV De Lutte

Maandag 29 Mei 2023

Hoogheden Bosdûvelkes verslaan hoogheden Martini Kerlkes

Zaterdag 13 Mei 2023

Open dag Notkamp Boomkwekerij

Zondag 07 Mei 2023

29 mei 2023 verkoopdag rommelmarkt Lutheria

Zondag 07 Mei 2023

Bonkenbargkapel zondagmiddag op Oldenzaalse muziekkoepel

Vrijdag 28 April 2023

Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd. . . . .

Woensdag 26 April 2023

De elektrokarren rijden weer in de gemeente Losser

Zaterdag 22 April 2023

Volleybal kampioenen in De Lutte

Woensdag 19 April 2023