Concert Plechelmus Harmonie verplaatst

13-06-2019

DE LUTTE - De organisatie van het openluchtconcert van de Plechelmus Harmonie heeft in verband met het te verwachten slechte weer op zaterdag 15 juni besloten om het concert te verplaatsen. Het optreden zou plaatsvinden in het openluchttheater van De Lutte maar is verplaatst naar de hallen van Boomkwekerij Notkamp aan de Zandhuizerweg 7 in De Lutte.

Plechelmus Harmonie

Dit jaar brengt de muziekvereniging het publiek alvast in vakantiestemming met ‘Night @ Italy”. Het boomkwekerij wordt in Italiaanse sferen aangekleed om het Italiaanse dorpsfeest “Sagra” naar De Lutte te halen. Drankjes, hapjes en muziek hebben allen een Italiaans karakter tijdens ‘Night @ Italy’. Zo komt “Cervo a Primavera” voorbij, dat beter bekend is onder de titel “Ik leef niet meer voor jou” van Marco Borsato. Ook ontbreken Italiaanse klassiekers als “Volare” “Azzuro” en “Gloria” deze avond niet. Uiteraard maakt muziek van de wereldberoemde Italiaan Andrea Bocelli niet.  Ook voor minder Italiaanse muziek van bijvoorbeeld Dire Straits, The Muppets en Alanis Morisette is ruimte in het programma. Dit allemaal onder het genot van een Italiaans hapje en drankje. De slagwerkgroep presenteert zich ook dit jaar weer op originele wijze. Emmers en andere alledaagse attributen worden ingezet om een mooi stuk muziek neer te zetten.

Solisten De ‘Night @’ reeks kent een traditie van eigen talent die we ook dit jaar voortzetten. Zo soleren Janneke Visschedijk, Danieke Vrijkorte, Vincent Groothuis en dirigent Henk Veneman. Ook bijzonder dit jaar is de vertolking van “Englishman in New York” en “Oblivion” door sopraansaxofonist Jan-Pieter van der Giessen.

Afterparty Net als voorgaande jaren verzorgt de muziekvereniging een avondvullend programma. Niet alleen het harmonieorkest en de slagwerkgroep nemen deel aan deze avond, maar ook een speciaal voor de gelegenheid geformeerde band zorgt voor een knallende afsluiter van het midzomeravondconcert. Mis het niet en geniet van ‘La Dolce Vita’ op 15 juni!

Kaartverkoop Het concert vindt plaats in de hallen van Boomkwekerij Notkamp in De Lutte, Zandhuizerweg 7. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV in De Lutte en Losser en bij leden van de Sint Plechelmus Harmonie en kosten 10 euro in de voorverkoop.

Delen: Facebook LinkedIn Twitter