De Tour De Lutte en Lutterzand Express gaan weer van start

01-05-2018

De Lutte - In de maanden mei, juni, juli, augustus en september is elke woensdagmiddag de Lutterzand Express en iedere vrijdagmiddag de Tour De Lutte. In een elektrisch aangedreven milieuvriendelijk voertuig kan in een ongeveer 2½ uur durende tocht worden kennisgemaakt met het Twentse landschap.

Tour De Lutte.jpg site

De Tour De Lutte gaat over de heuvels van De Lutte, door natuurterreinen en over landgoederen en de deelnemers zien de mooiste plekjes van onder meer landgoed Egheria op de Tankenberg en het cultuurlandschap met bos, weilanden, graanakkers en beekdalen van de fauna en leuke wetenswaardigheden. De route begint en eindigt bij VVV Tourist info De

Lutte (dorpshoes Erve Boerrigter, Plechelmusstraat 14). De Lutterzand Express voert door natuurgebied ’t Lutterzand met het meanderende riviertje de Dinkel en zijn spectaculaire afkalvingen, de bijzondere zandverstuivingen, heidevelden en jeneverbessen in de nabije omgeving. Deze tour met gids vertrekt bij restaurant Paviljoen ’t Lutterzand.

De start van beide ritten is om 13.30 uur en de kosten bedragen € 16,00 per persoon, inclusief koffie met lekkers onderweg. Vooraf aanmelden is noodzakelijk bij VVV De Lutte, tel. 0541-551160. Er kunnen maximaal 15 personen mee; er is eventueel plek voor een rolstoel.

De tochten zijn uitermate geschikt als familie-, team- of vriend(en)innenuitje. Verras uw verdere familie en vrienden met deze prachtige natuurtocht.

Voor meer informatie: www.vvvdeluttelosser.nl

Delen: Facebook LinkedIn Twitter