Inschrijving “Landleven Fietstocht” op zondag 16 september geopend

21-08-2018

De Lutte/Losser - Op zondag 16 september wordt er weer een landleven fietstocht gehouden. Ook dit jaar is er weer een afwisselend programma samengesteld met verrassende en mooie bedrijven om te bekijken, uiteraard zijn er onderweg heerlijke proeverijen.

3-IMG_5296

Deelnemers kunnen genieten van de landelijke omgeving van de zuidkant van De Lutte en Losser. De route is 30 km en gaat o.a. door de natuurgebieden Boerskotten, Fleerderhoek, Lossers Voetpad en het buitengebied van Losser. Op de route zijn maar liefst 7 stops zo is er koffie met lekkers op een prachtige plek, wordt er een bezoek gebracht aan een bijzondere Bed and Breakfast, is er bij een zorgboerderij een warme hap.

IMG_2293 site

De fietsers brengen een bezoek aan Groei en Bloei op cultuurpark Erve Kraesgenberg. Daarna gaat de route naar een horecagelegenheid voor een drankje en is er nog weer een stop voor een warme hap en bezichtiging bij een bedrijf in De Lutte. Als afsluiting een ijsje in het centrum van De Lutte. Ga je mee fietsen? Geef je van tevoren op bij VVV De Lutte (i.v.m. maximum aantal deelnemers). De start is tussen 10.00-12.00 uur bij VVV De Lutte, Plechelmusstraat 14, de deelname bedraagt € 16,50 inclusief de hapjes, kinderen t/m 12 jaar € 12,50. Voor meer informatie; vvvdeluttelosser.nl aanmelden kan via: 0541-551160 of info@vvvdeluttelosser.nl

Delen: Facebook LinkedIn Twitter