Jeroen ter Braak nieuwe voorzitter de Zonnebloem afd. De Lutte

Geplaatst op 10-04-2019

De Lutte - Het bestuur van de Zonnebloem afdeling De Lutte heeft per 1 april Jeroen ter Braak uit De Lutte gekozen als haar nieuwe voorzitter. Jeroen ter Braak (53) volgt daarmee Ria Nijhuis op om leiding aan het bestuur te geven. Ria Nijhuis was maar liefst 12 jaar voorzitter van de afdeling. In 1962 werd de Zonnebloem afdeling De Lutte opgericht. In het 57-jarig bestaan is de voorzittershamer nooit in handen van een man geweest.

Jeroen ter Braak.jpg site

de nieuwe voorzitter Jeroen ter Braak

Jeroen ter Braak is een ervaren bestuurder. Zo maakte hij jarenlang deeluit van het bestuur van de stichting Gemeenschapswerk, jeugdbestuur SV De Lutte, voorzitter van de Bosdûvelkes, in de carnavalswereld is hij nu nog actief. Momenteel is Jeroen bestuurslid van de stichting Beheer Carnavalsloods.

De Zonnebloem afdeling De Lutte beschikt over 35 gastdames die samen 95 gasten bezoeken. De activiteiten van de Zonnebloem en de bezoeken zijn bedoeld voor de meestal wat oudere inwoners of zieke inwoners van ons dorp. Juiste deze bezoeken en gesprekken zijn zo waardevol voor onze samenleving. Vanaf 1 januari is de afdeling Beuningen van de Zonnebloem gefuseerd met die van De Lutte.

Delen: Facebook LinkedIn Twitter