Kofferbakverkoop 2018 tijdens Hellehondsdagen

01-06-2018

Op zondag 15 juli organiseert Jong Nederland De Lutte tijdens de jaarlijkse Hellehondsdagen opnieuw een kofferbakverkoop op het evenemententerrein voor dorpshoes Erve Boerrigter aan de Plechelmusstraat.

Kofferbakverkoop

De kofferbakverkoop is een vlooienmarkt vanuit- en achter een personenauto. Speelgoed, kleding en huisraad kunnen op een leuke manier aan de man gebracht worden. Er mogen geen etenswaren, dranken en dieren te koop worden aangeboden en commerciële verkopers worden niet toegelaten. Het terrein is gratis toegankelijk voor de bezoekers van de kofferbakverkoop. Door de omvang van het terrein is er plaats voor een beperkt aantal auto’s. Deelnemers dienen zich daarom vooraf aan te melden.

Om u aan te melden gaat u naar de site www.hellehondsdagen.nl, hier vind u het aanmeldingsformulier en de algemene voorwaarden. De kosten voor de deelname bedragen €10,- per standplaats. Vooraf dient u een bedrag van €20,- per standplaats over te maken. Bij het verlaten van het terrein ontvangt u €10,- retour,  mits u uw standplaats schoon achterlaat. Pas nadat de betaling voldaan is, is uw aanmelding definitief.

Voor meer informatie kunt u mailen naar kofferbakverkoop@jndelutte.nl

Delen: Facebook LinkedIn Twitter