NIEUW: Twentse Natuurwijsheid wandelingen in De Lutte

Geplaatst op 02-07-2020

Twente/De Lutte - Deze zomer organiseren we in samenwerking met Landgoedcamping het Meuleman o.l.v. gids Simone Pots bijzondere wandelingen. De wandeltochten zijn op 4 juli, 12 juli, 19 juli en 2 augustus.

 natuurwandeling

Als klein kind verbouwde Simone al kruiden en probeerde allerlei recepten uit. Met de Wilde Pluk wil ze haar liefde voor de natuur overbrengen. "Kruiden zijn puur en vind je overal om je heen. In de tuin, in parken, langs de fietspaden, aan de kant van de weg, op bouwgrond. Overal laat moeder natuur haar geneeskracht zien.”

Ontdek de Twentse natuurwijsheid wandelingen op en rondom Landgoedcamping het Meuleman. Tijdens deze anderhalf uur durende wandelingen gaat Simone over de geneeskracht, gebruiken, verhalen en toepassingen van bomen en planten uit het unieke Twente vertellen. Je gelooft je oren niet!

De deelname bedraagt € 12,50 p.p. inclusief drinken met iets erbij onderweg. Wel van tevoren reserveren i.v.m. een maximum aantal deelnemers.

De wandelingen zijn te boeken bij Tourist info De Lutte-Losser via 0541-55160 of voor meer informatie: www.visitdeluttelosser.nl

Delen: Facebook LinkedIn Twitter