3.6ºC

Toerisme

Dorp De LutteDe HellehondKerk van De LutteVlag van De Lutte

Inwoners

NieuwsAlgemeen't LuutkeDorpshoes Erve BoerrigterVacaturesLinks

Nieuwe bestuursleden voor SV De Lutte

De Lutte - Tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen vrijdag 28 oktober, van SV De Lutte (voetbal én handbal) heeft er een complete bestuurswisseling plaatsgevonden. Gek genoeg is de voorzittersfunctie nog vacant. 

vlnr: Jeroen Tijhuis, Lotte ter Horst, Ruud Hampsink, Tijs Wiefferink, Linda Nijhuis en Hans Punt

De agenda van de vergadering werd afgewerkt ten overstaan van zo'n zestig clubleden (van de bijna 500). Waarbij de wisseling van de bestuursleden de opvallendste was. Voorzitter John Meijerink, secretaris Kristel Olde Scholtenhuis en penningmeester Bart Bulter werden met applaus voor bijna 9 jaren bestuursverantwoordelijkheid uitgezwaaid. Tegelijkertijd werden alle drie benoemd in het bestuur van de stichting Stockakker (beheer sportvelden en gebouwen). 

Het nieuwe bestuur wordt gevormd door: Ruud Hampsink, Tijs Wiefferink, Lotte ter Horst, Cas Benneker, Jeroen Tijhuis, Linda Nijhuis en Hans Punt. Onderling gaan zij de functies indelen voor het dagelijks bestuur.  

Grootste thema voor de toekomst van SV De Lutte is het verbinden en binden van vrijwilligers. De grootste vereniging van De Lutte is trots op het geweldige leger van vrijwilligers. Echter zijn er met name in de begeleiding van de jeugd altijd tekorten. De vergadering constateerde dat SV De Lutte een (financieel) gezonde vereniging is. Het kunstgras is net vernieuwd en kon gerealiseerd worden met ondersteuning van leden, sponsoren en subsidies. Er is LED verlichting aangebracht en zonnepanelen zijn geplaatst. Voorts is de website weer uptodate: www.svdelutte.nl. Een grote wens blijft en dat is een nieuwe sporthal op de Stockakker met voldoende faciliteiten voor sportend De Lutte.

Theo Punt sr. werd in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet voor de voetbalclub. Hem werd door (oud)voorzitter John Meijerink de 'Blauwe Krekel' opgespeld. 

Dit artikel delen via

Ander nieuws

Super Snertloop 2022 in De Lutte

Maandag 05 December 2022

Gebroeders Volker, de nieuwe hoogheden van CV De Bosdûvelkes

Zondag 04 December 2022

‘LEAZEND, ZEENGEND EN SPÖLLEND OP DE KRIBBE AN’.

Vrijdag 02 December 2022

Carnavalsseizoen Bosdûvelkes gaat van start

Woensdag 30 November 2022

Slipjacht De Lutte op 14 december 2022

Vrijdag 25 November 2022

Meldplicht voor carbidschieten

Woensdag 23 November 2022

KOM OP 8 DECEMBER OM 20.30 uur NAAR DE VEREENIGING

Dinsdag 22 November 2022

Lokale voedselproductie en distributie; perspectief voor de landbouw

Maandag 14 November 2022

Tijdelijke opvanglocatie voor Oekraïners en statushouders in De Lutte

Dinsdag 08 November 2022

Subsidie en een inkoopactie voor verduurzamen van woningen

Dinsdag 08 November 2022