4.0ºC

Toerisme

Dorp De LutteDe HellehondKerk van De LutteVlag van De Lutte

Inwoners

NieuwsAlgemeen't LuutkeDorpshoes Erve BoerrigterVacaturesLinks

Tankenberg, de schoonheid van de subtiele werkelijkheid

De Lutte - De ervaringswandeling op en rond de Tankenberg in De Lutte is op zaterdag 20 augustus. De wandeling wordt begeleid door  Peter Meijerink en Aletta Veld van de school voor holistische natuurbeleving uit Overdinkel. De Tankenberg is de hoogste berg (85,1 meter) in Overijssel en van oudsher heeft hij een magische klank. De verbinding met de Germaanse godin Tanfana (Hanneke Tanneke Toverheks), haar bronnen en sprengen en ook de oeroude zwerfkeien die her en der in het gebied neergelegd zijn, zijn dankbare onderwerpen voor geomatisch onderzoek en ervaringen. Je vindt hier veel verschillende energetische fenomenen, zoals natuurwezens, kosmische banen, plekken met aarde-energie en in- en uitstroompunten.

Tankenberg

De ervaringswandeling gaat ook langs een houtcirkel, een 'woodhendge', die Peter Meijerink en Aletta Veld een paar jaar geleden hebben mogen neerzetten op een duidelijke ervaarbare energetische plek. Het uitgangspunt van de ervaringswandeling is dat je op je eigen unieke manier de natuur beleeft. Door jouw bereidheid je open te stellen, kun je jezelf een groot geschenk geven, namelijk luisteren naar en vertrouwen op jouw intuïtie en ervaringen. Daarmee wordt de wandeling ook een tocht naar je eigen innerlijke.

De dag begint om 10.30 uur bij het afgesproken ontmoetingspunt en eindigt rond 16.30 uur. Tijdens de wandeling worden verschillende plekken met bijzondere energieën bezocht en ervaren. De lunch bestaat uit een heerlijke picknick in de vrije natuur. De wandeling wordt ongedwongen en met humor begeleid door Peter en Aletta. De kosten voor de hele dag zijn 40 euro. Tijdens de wandeling is er ruimschoots gelegenheid voor het vertellen en het stellen van vragen over wat je ervaart. Voor aanmelding en meer informatie, telefoon 053-5360959 of www.geomantie.nl

De school voor holistische natuurbeleving.

Dit artikel delen via

Ander nieuws

Super Snertloop 2022 in De Lutte

Maandag 05 December 2022

Gebroeders Volker, de nieuwe hoogheden van CV De Bosdûvelkes

Zondag 04 December 2022

‘LEAZEND, ZEENGEND EN SPÖLLEND OP DE KRIBBE AN’.

Vrijdag 02 December 2022

Carnavalsseizoen Bosdûvelkes gaat van start

Woensdag 30 November 2022

Slipjacht De Lutte op 14 december 2022

Vrijdag 25 November 2022

Meldplicht voor carbidschieten

Woensdag 23 November 2022

KOM OP 8 DECEMBER OM 20.30 uur NAAR DE VEREENIGING

Dinsdag 22 November 2022

Lokale voedselproductie en distributie; perspectief voor de landbouw

Maandag 14 November 2022

Tijdelijke opvanglocatie voor Oekraïners en statushouders in De Lutte

Dinsdag 08 November 2022

Subsidie en een inkoopactie voor verduurzamen van woningen

Dinsdag 08 November 2022

Nieuwe bestuursleden voor SV De Lutte

Maandag 31 Oktober 2022