Trekking loterij carnavalshallen op de 11e van de 11e

Geplaatst op 13-10-2020

De Lutte - Over het aankomende carnavalsseizoen bestaat nog veel onzekerheid, maar een ding is zeker. Op de 11e van de 11e vindt de langverwachte trekking van de loterij ten behoeve van de uitbreiding en upgrade carnavalsloodsen De Lutte plaats. De gelukkige winnaar van de hoofdprijs van € 10.000,- wordt die dag bekend gemaakt.  

Lot loterij elfde

Uitbreiding loodsen

Stichting Carnavalsloodsen De Lutte en carnavalsverenigingen én buren de Bosdûvelkes en de Tuffelkeerlkes willen op korte termijn starten met het uitbreiden van de carnavalsloodsen. Daar is grote behoefte aan door het ruimteprobleem waar beide verenigingen, vooral in het najaar en in de winter, mee kampen. Om de uitbreiding en upgrade van de loodsen te bekostigen organiseren de verenigingen o.a. een loterij waarbij grote prijzen te winnen zijn. 

Loterij

Een betere datum dan 11 november 2020 voor de trekking van de loterij is er volgens de organisatie niet. “De 11e van de 11e is dé datum voor de start van het nieuwe carnavalsseizoen. Hoe mooi is het dat we dit bizarre jaar kunnen beginnen met een geweldige loterij” aldus de besturen van de stichting en de beide verenigingen. Naast de hoofdprijs maken deelnemers kans op andere prijzen zoals een koelkast, diepvries, tuinmeubilair en diverse gereedschappen.  

Het kopen van een lot is nog steeds mogelijk. Dat kan via leden van de Bosdûvelkes of de Tuffelkeerlkes of via het contactformulier op de websites van een van de verenigingen (www.tuffelkeerlkes.nl en www.bosduvelkes.nl). Loten kosten €100,- per stuk, de opbrengst komt volledig ten goede aan de uitbreiding van de loodsen.

Delen: Facebook LinkedIn Twitter