Uitstel trekking loterij t.b.v. carnavalsloodsen De Lutte

Geplaatst op 05-05-2020

DE LUTTE - De beide carnavalsverenigingen in De Lutte hebben eind vorig jaar de handen ineen geslagen om te komen tot een uitbreiding van de loodsen t.b.v. de wagenbouw. Hiertoe werd een comite carnavalsloodsen De Lutte opgericht.

Lot loterij

Voor de financiering van deze nodige uitbreiding is onder meer een loterij opgestart met veel fantastische prijzen en een hoofdprijs van maar liefst € 10,000. Inmiddels zijn er al enkele honderden loten verkocht, echter door de huidige crisis is de verkoop logischerwijs stil komen te liggen. De trekking van de prijzen stond gepland op 3 juni 2020, maar door de ontwikkelingen van de laatste maanden heeft het comité besloten om uitstel te vragen. Inmiddels is nu formeel toestemming om de trekking enkele maanden later te laten plaatsvinden.

We hopen en verwachten dat er over enkele weken weer ruimte en energie beschikbaar komt om een herstart van de loterij mogelijk te maken en rekenen erop dat allen die het carnaval in De Lutte een warm hart toedragen ons hierin zullen steunen. Bij voorbaat onze dank daarvoor en voor nu spreken we de wens uit dat iedereen weer gezond en wel de toekomst ingaat.

Comité carnavalsloodsen De Lutte

Delen: Facebook LinkedIn Twitter