VVV kerstwandeling tweede Kerstdag in De Lutte

11-12-2018

De Lutte - Op 26 december a.s. (tweede Kerstdag) wordt in De Lutte een kerstwandeling gehouden m.m.v. midwinterhoornblazers.

Midwinterhoornblazen kerstwandeling De Lutte

Deze kerstwandeling biedt twee prachtige routes die door het heuvelachtige (winter)landschap rondom De Lutte gaan. Je kunt kiezen uit een wandeling van ca. 6 of 9 km.

De wandeling brengt je langs het prachtige buitengebied van o.a. de Paasberg, het Duivendal, Hakenberg, Loabult, en het uitzicht op het Belvedere. Langs beide routes zijn onderweg op diverse locaties de eeuwenoude klanken van de midwinterhoornblazers te horen. Ook zijn er stops op bijzondere plekken voor koffie met lekkers en een warm hapje in het centrum van De Lutte. Daarnaast kun je tijdens de route de St. Plechelmuskerk binnenwandelen om de kerststal te bezichtigen.

De start is bij VVV De Lutte (Plechelmusstraat 14). Starten kan tweede Kerstdag tussen 10.00-13.00 uur. Deelname bedraagt € 6,50 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen (t/m 12 jaar), dit is inclusief de bovengenoemde consumpties. Beide routes zijn te bewandelen met wandelwagen en om uw hond (aangelijnd) mee te nemen.

Ook is er onderweg nog een extra stop van 't Theeluttke waar je tegen betaling warme winterthee, chocolademelk en een warm hapje (broodje baklever) kunt kopen. Deze locatie is geheel in kerstsfeer aangekleed en de kinderen kunnen hier met de kerstman op de foto.

Voor meer informatie: vvvdeluttelosser.nl, tel: 0541-551160.

Delen: Facebook LinkedIn Twitter