Wenn es Weihnachten wird im Zillertal/De Lutte

27-09-2018

met TV Sterren Rita und Andreas uit het Zillertal in de St. Plechelmuskerk in De Lutte

Voor de liefhebbers van de traditionele Tiroler volksmuziek klinken de namen van Rita und Andreas letterlijk als muziek in de oren. De twee artiesten hebben als duo in 2018 zelfs 'goud' mogen ontvangen. Vanaf eind november toeren Rita und Andreas door Oostenrijk – Duitsland – en éénmalig in Nederland. En wel op zaterdag 15 december komen de Oostenrijkers voor hun kerstconcert naar De Lutte, waar zij een concert van 2 uur verzorgen in de St. Plechelmuskerk. Ze onderbreken speciaal hier voor hun kersttour 2018.

Rita und Andreas Foto - kopie

De kerstshow 'Wenn es Weihnachten wird im Zillertal', die door Rita und Andreas speciaal voor de advents- en kersttijd in elkaar is gezet, compleet met een speciaal kerstrepertoire, kerstliederen en kerstverhalen.

Rita und Andreas zijn twee echte TV-sterren uit Schwatz in het Zillertal, artiesten van het hoogste niveau, die er alle vertrouwen in hebben dat ook dit concert weer zal leiden tot een uitverkochte kerk.

De vrijwilligers van de St. Plechelmuskerk zorgen voor een catering vooraf in de pauze en na afloop. Deze kerstspecial in De Lutte wordt het 12e grote concert in een reeks kerstconcerten. Eerder traden onder meer 4 keer het Alpentrio Tirol, 2 keer Vincent Fernando, 3 keer Dana Winner en 2 keer Sigrid und Marina op met een kerstspecial.

Speciaal zal er voor het kerstconcert op 15 december een verhoging van het podium worden geplaatst in de kerk, zodat iedere bezoeker optimaal kan genieten, de kerk wordt in kerstsfeer aangekleed.

Kerk open vanaf 19.30 uur – Aanvang 20.00 uur – Einde 22.30 uur. Er is een pauze gepand van 21.00 uur – 21.30 uur.

Entreetickets á € 20.00 met vrije zitplaatskeuze in de kerk bij www.volksmuziek-events.nl,  Primera Marcel Losser en Café/Zalencetrum De Vereeniging in De Lutte

Delen: Facebook LinkedIn Twitter