Zilveren Haring 2018 naar Roerink Food Family

13-06-2018

De Lutte/Twente - Tijdens de Twentse Haring Primeur op Landgoed De Wilmersberg in De Lutte, op woensdag 13 juni, reikt de voorzitter van het Comité Twentse Haring Primeur, de heer Henk Kesler, aan Roerink Food Family voor haar merk Zuivelhoeve de Zilveren Haring uit voor haar positieve positionering van en bijdrage aan de promotie van Twente.

 Diane en Gerjhan Roerink

Gerjhan en Diane Roerink

De ‘Zilveren Haring’

Deze prijs gaat naar een persoon of organisatie, die zich weet te onderscheiden door een opvallende bijdrage te leveren aan de profilering van Twente binnen en buiten de regio. Dit jaar ontvangt Roerink Food Family deze waarderingsprijs uit handen van de voorzitter, de heer Henk Kesler.

Roerink Food Family heeft in haar 35 jarig bestaan voortdurend Twente gebruikt als onderdeel van haar marketingstrategie. In het bedrijfsverhaal spelen de Twentse wortels een belangrijke rol, evenals in de slogan “Onmeunig Lekker” en de benaming en verpakking van de producten zoals Boer’n Yogurt. In de visie van het bedrijf speelt duurzaamheid een belangrijke rol, met name ook in relatie tot het goede leven in Twente. Roerink Food Family beschikt in het retailkanaal over tientallen eigen Zuivelhoeve winkels, die gevestigd zijn door heel Nederland en ook daarmee wordt de Twentse relatie actief uitgedragen. Ambitieuze uitbreidingsplannen maken de verdere nationale en internationale groei van Roerink Food Family - en daarmee de aandacht voor Twente - mogelijk. De verbinding van het bedrijf met Twente wordt hierdoor nogmaals onderstreept. Naar de mening van het Twentse Haring Comité is Roerink Food Family voor haar merk Zuivelhoeve de terechte winnaar van de Zilveren Haring 2018.

Aanbieding eerste vaatje

Allereerst zal de voorzitter van de Regio Twente, de heer dr. G.O. van Veldhuizen, de eerste nieuwe haring proeven, nadat deze op ludieke wijze wordt binnengebracht door een deel van de cast van de theaterproductie Stork!

Haringparty Wilmersberg

Twentse Haringprimeur

In de afgelopen jaren ontwikkelde dit besloten evenement zich als een unieke mogelijkheid voor vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, de overheid en andere organisaties om met elkaar op informele wijze kennis te maken of bestaande relaties te bestendigen. Dit jaar ontvangt het comité Twentse Haring Primeur circa 500 gasten.

Het Comité

De Twentse Haring Primeur wordt in 2018, onder voorzitterschap van de heer Henk Kesler, mogelijk gemaakt door: Agfra Holding, DEMCON, KPMG Accountants, Landgoed De Wilmersberg, Menzis, NyStaete Group, Regio Twente, Saxion, Universiteit Twente en VolkerWessels.

Eerdere winnaars

2017      Dik Wessels (+)

2016      Twentse Ambassade Amsterdam

2015      Rijksmuseum Twenthe

2014      Johma

2013      De 5 Twentse Topsportevenementen

2012      TriMM

2011      prof. dr. Anne van der Meiden

2010      Gemeente Enschede – wijk Roombeek

2009      FC Twente

2008      Coulisse BV

2007      Dave Blank

2006      Herman Finkers

2005      Annie Schreijer-Pierik

Delen: Facebook LinkedIn Twitter