23.4ÂșC

Toerisme

Dorp De LutteDe HellehondKerk van De LutteVlag van De Lutte

Inwoners

NieuwsAlgemeen't LuutkeDorpshoesVacatures

Zwoele zomeravond in arboretum Poort Bulten De Lutte

De Lutte - Op 8 juli as. bezorgt Natuurmonumenten samen met Schenkerij Poort Bulten de bezoekers voor de derde keer een heerlijke avond in Arboretum Poort Bulten in De Lutte. Vanaf ongeveer 20.30 uur vullen de eerste melodieën de lucht en wandel je op eigen gelegenheid langs de diverse optredens.

Wandelen, wijntje en genieten met familie en vrienden

“Ook dit jaar verrassen we de bezoekers met  een mix van soft-pop, bekende covers en tijdloze evergreens. De line up is aangevuld met het vermakelijke a Capella quintet Amusing, Reborne en M’reen en Loes. Echt voor elk wat wils”, zegt Simone Damhof. Ellen van den Berg vult aan “Na het succesvolle debuut in 2018 en een evenzo memorabele avond in 2022, belooft deze editie opnieuw een mooie ervaring te worden. Een ideale avond om met familie of vrienden te wandelen, luisteren en te genieten van heerlijke hapjes en bijvoorbeeld een goed glas wijn”.

Arboretum perfect decor voor sfeervolle avond

De avond staat in het teken van gezelligheid en genieten in de natuur. Het unieke park kent 1000 verschillende soorten bomen en vormt daarmee het perfecte decor voor een sfeervolle avond. Ideaal om comfortabel op een strobaal of met je benen op een salontafel te genieten van countryklanken of songs van Bob Dylan. Maar ook de moderne variant van Dolly Parton's 'Jolene' is te horen. Tijdens je wandeling van het ene naar het andere optreden kun je ook ons wandelend theater tegenkomen. Op de facebook- en Instagram-kanalen van Natuurmonumenten Twente staan de updates. 

Wanneer de natuur het licht dimt, doen wij dat ook

Dit kleinschalige evenement biedt voldoende ruimte voor iedereen om te genieten van de muziek en de omgeving. Bijna alle optredens zijn akoestisch, waardoor een gemoedelijke sfeer ontstaat waarin je rustig met elkaar kunt praten. Wanneer de natuur het licht langzaam dimt, doen wij dat kort daarna ook. Rond 23.30 uur zullen de laatste klanken wegsterven, waarmee de stilte neerdaalt over het arboretum en we het park teruggeven aan de oorspronkelijke bewoners.

Vermijd wachttijd, wees een vroegboeker!

Vermijd wachttijden bij de kassa en boek je kaartje direct via de activiteitenagenda op de website van Natuurmonumenten. Leden van Natuurmonumenten krijgen 30% korting als ze boeken via de website. Betalen bij aankomst? Dat kan! Iedereen betaalt dan € 10,-.

Dit artikel delen via

Ander nieuws

De Dree Marken pakken uit. Win een dinerbon

Vrijdag 12 Juli 2024

Jeroen Diepemaat nieuwe burgemeester gemeente Losser

Donderdag 11 Juli 2024

PROGRAMMA HELLEHONDSDAGEN

Woensdag 10 Juli 2024

Met het gras tussen je tenen luisteren naar akoestische muziek

Maandag 01 Juli 2024

De boergondische fietstocht is weer van start gegaan

Dinsdag 25 Juni 2024

Jeugdkamperen in gemeente Losser

Dinsdag 18 Juni 2024

Startersleningen gemeente Losser in trek

Vrijdag 14 Juni 2024

Kroniek van een dorpshart: historisch beeld dorpskern De Lutte

Dinsdag 11 Juni 2024

Kinderen uit De Lutte houden actie voor Voedselbank

Dinsdag 11 Juni 2024

Eindelijk biljart in de woonkamer van De Lutte

Zaterdag 08 Juni 2024

8 juni duurzame energiemarkt gemeente Losser

Donderdag 30 Mei 2024